Wie regelt uw reis

Tour de Wadden wordt gerund door Rens Kalsbeek. Wie is zij?

Bij stel ik mij graag even aan u voor:

Sinds mei 2014 run ik het online reisbureau voor het waddengebied ‘Tour de Wadden’ vanuit mijn woonplaats Groningen. 

Met mijn jarenlange ervaring in de toeristisch recreatieve sector, de communicatie en PR en de uitgebreid opgedane kennis van het Waddengebied (o.a. bij Marketing Groningen, Stichting Promotie Waddenland en het runnen van toeristisch bedrijf Molen Hunsingo), durfde ik de stap wel aan om een scala aan mooie tours en trips samen te stellen en aan te bieden aan een breed publiek. Van actief tot culinair, informatief, relaxed en cultureel!

Alle tours hebben een educatieve component, zodat iedereen die meegaat op een tour íets meekrijgt van het bijzondere gebied waar men (wad)loopt, vaart, eet, slaapt en geniet. De Waddenzee is in 2009 niet voor niets door UNESCO tot Werelderfgoed uitgeroepen!

Graag maak ik elke Waddentour tot een unieke belevenis. Een ervaring die je nooit meer vergeet én wilt doorvertellen!

Kijk voor het uitgebreide aanbod op www.tourdewadden.nl. Hopelijk mag ik je binnenkort begroeten op een van onze tours!


Tour de Wadden staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer: 60236833. BTW Nummer: NL001462761B64

Comments are closed.