Over Tour de Wadden

Wandelen op zandplaat

Tour de Wadden is hét online reisbureau voor het Waddengebied en biedt unieke dagtours, weekendtrips en weekreizen voor groepen en individuen, in het Waddenkustgebied, op de Waddenzee en de Waddeneilanden. Van actief en culinair tot informatief en relaxed.

De meeste dagtours worden aangeboden in combinatie met vervoer vanuit de stad Groningen naar het Wad. ‘Friducha’, een authentieke Volkswagen T2 bus uit ’69 rijdt gasten op ludieke wijze naar de Waddenzee.

Ben je graag actief bezig? Stap dan in en ga mee op zwerftocht op het Wad vanaf het kleinste buitendijkse haventje van Nederland, Noordpolderzijl. Op zoek naar meer avontuur? Loop over de zeebodem helemaal naar Schiermonnikoog.

Het hoofd leeg maken midden op de drooggevallen zandplaat? Met de yoga tochten van Tour de Wadden in samenwerking met MEER en de het monumentale reddingsschip De Gebroeders Luden kom je helemaal tot jezelf.

Of ga een dagje of week mee zeilen op een authentieke klipper. Bij gunstig tij laat het schip zich droogvallen op een zandplaat; maak een wandeling over de zeebodem of lunch met z’n allen op de zandplaat. 

Kortom, het aanbod is zo divers en groots als het Wad zelf. Geen dag is hetzelfde! Dat maakt de trips van Tour de Wadden nu juist zo uniek. Én… alle tours zijn aan uw wensen aan te passen.


Tour de Wadden staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer: 60236833. BTW Nummer: NL001462761B64

Comments are closed.